Bygg hytte i eventyrlige omgivelser

Lykkja Hyttefelt byr på idyllisk beliggenhet, flott natur og enkel adkomst

Om Lykkja hyttefelt

Lykkja hyttefelt ligger idyllisk til i vestre kant av Rørvatnet i Rindal kommune. De fleste tomtene er i skrånede partier som gir lite innsyn og god utsikt.

Enkel adkomst — sommer som vinter

Om sommeren er det bilvei helt fram til hyttene enten fra Haugen gård i sør ved Riksvei 65, eller fra Rørdalen (Fv344) i nord (bomveier). Om vinteren kan man benytte seg av en vintervei (fra Simonset gård) som har en felles parkeringsplass omtrent 500 meter fra hyttefeltet. På vinteren gjøres sommerveien ofte om til preparerte skiløyper (i regi av Rørvatnet Vel) til stor glede både for hytteeiere og fastboende. Den oppkjørte løypa starter rett nedenfor hyttefeltet og du kan gå i fine spor helt opp på f.eks Garbergsfjellet (604 moh).

Morsomme aktiviteter

Rør betyr røye på dialekt, og Rørvatnet lever opp til navnet sitt. Her kan du fiske (med fiskekort) både røye og ørret hele året – enten fra land, i båt eller med isfiske om vinteren.
Nede ved vannet har den lokale hytteforeningen skapt et fint miljø med benker og grill. På andre siden av Rørvatnet finner man et større fellesområde med både stupetårn, gapahuk, grill, sitteplasser, lekearealer og en egen sandvolleyball-bane.

Fantastisk natur

Hyttefeltet ligger midt inne i en fantastisk fin natur – det er gode muligheter for friluftsliv, fisketurer, fjellturer eller annet som naturen kan by på. Har du behov for å handle er nærmeste butikk bare en 10 minutters biltur unna. Rindal sentrum eller Storås har enda flere butikker og ligger bare 20 minutter unna.

Vann og strøm

Hyttefeltet er selvforsynt med friskt vann fra oppkom og du kan få lagt vann helt fram til hytteveggen i frostsikre rør. Det er også ført fram strøm til hyttefeltet i en egen trafokiosk og hytteeiere kan koble seg på denne.

Beliggenhet

Avstanden fra Trondheim med bil er litt over 1 times kjøring, fra Molde ca. 3 timer og fra Kristiansund er det omtrent 2,5 time.

Er du interessert i å kjøpe tomt i Lykkja Hyttefelt?

Kontakt oss for en trivelig hytteprat!

Kontakt oss

Kontakt oss

Lykkja Hyttefelt v/ Tore Ljøkjell Simonset
Simonsetvegen 64
6658 Rindalsskogen

 +47 917 82 085 
 tore@simonset.no